fbpx
    • Gratis verzending
    • Voor 17:00uur besteld, volgende werkdag geleverd
    • 14-dagen retourneren

Lookbook FW 2019

Comfort re-designed; dat is de kern van Recharge Footwear. Omdat steunzolen je schoenen keuze niet zouden mogen beperken. Voor veel vrouwen is dit wél het geval. Daarom heeft Recharge haar nieuwe collectie weer verder uitgebreid.

Recharge Footwear is opgericht in 2015 en in de zomer van 2016 op de markt geïntroduceerd. De filosofie bij Recharge is om een fashion statement te maken voor de klant die zowel stijl als comfort waardeert. We zijn er voor al die eigenzinnige vrouwen, die geen concessies doen aan mode, ook als ze moeilijke voeten hebben.

Al onze modellen hebben een verwisselbaar voetbed dat eventueel vervangen kan worden door een persoonlijk aangemeten steunzool. De schoenen zijn zo ontworpen dat er een 15mm dikke zool in past, volledig onzichtbaar, zelfs in onze open modellen. En voor al die gelukkigen die geen steunzool nodig hebben zijn onze schoenen standaard geleverd met een perfect ondersteunend voetbed.

EVERGREEN

De platte zwarte enkel laars is al seizoenen favoriet en ontpopt zich tot een echte evergreen. Van biker tot utility, van minimalistsich design tot zware combatboot, van hiking boot tot heavy duty. Te combineren met ongeveer alles; brutaal onder een jurk, casual met jeans of verrassend onder een jumpsuit. Voor welke stijl ga jij?

COMFORTZONE

Dresscode "fabulous"; daar horen haklaarsjes bij. Natuurlijk wel comfort hakken. En écht, ze bestaan! Met onze hak laarsjes hebben wij een perfecte mix gevonden van twee elementen, fashion & comfort. Een hele dag comfortabel lopen op een hak, zonder pijnlijke voeten. Dus, dress-up en ga op ontdekkingstocht, buiten jouw comfortzone.

JUNGLE BOOK

Een van de grootste trends dit najaar is, nog steeds, de animal print. Een echte klassieker, die we keer op keer zien terugkomen in het modebeeld. Dit jaar spant de kroon, met prints van slangen, panters en nu ook de stijlvolle zebra print. Met deze zebra boots kun je een simpele outfit een enorme upgrade geven. "Time to take a walk on the wild side".

PARTY LOOK

Met december in het vizier, wordt het tijd om jouw party outfits voor te bereiden. De jurk is zo ongeveer het meest betrouwbare kledingstuk in onze garderobe. De zomerjurkes van vorig seizoen doen het nog verrassend goed in een winter upgrade. Met de juiste styling, make-up én zwarte haklaarsjes, ben jij helemaal klaar om the shinen.