fbpx
    • Gratis verzending
    • Voor 17:00uur besteld, volgende werkdag geleverd
    • 14-dagen retourneren

Lookbook Fall 2019

Comfort re-designed; dat is de kern van Recharge Footwear. Omdat steunzolen je schoenen keuze niet zouden mogen beperken. Voor veel vrouwen is dit wél het geval. Daarom heeft Recharge haar nieuwe collectie weer verder uitgebreid.

Recharge Footwear is opgericht in 2015 en in de zomer van 2016 op de markt geïntroduceerd. De filosofie bij Recharge is om een fashion statement te maken voor de klant die zowel stijl als comfort waardeert. We zijn er voor al die eigenzinnige vrouwen, die geen concessies doen aan mode, ook als ze moeilijke voeten hebben.

Al onze modellen hebben een verwisselbaar voetbed dat eventueel vervangen kan worden door een persoonlijk aangemeten steunzool. De schoenen zijn zo ontworpen dat er een 15mm dikke zool in past, volledig onzichtbaar, zelfs in onze open modellen. En voor al die gelukkigen die geen steunzool nodig hebben zijn onze schoenen standaard geleverd met een perfect ondersteunend voetbed.

WE MEAN BUSINESS

Een pak is chic en stijlvol. Dit seizoen zijn ze er in allerlei variaties. Een losse fit, of juist scherp gesneden. In uni's of in ruiten. De tijd dat alleen mannen in pak verschenen ligt ver achter ons. En zeg eerlijk: het staat ons ons ook veel beter. De schoenen die je erbij draagt? Voor een chique uitstraling kies je een hak. Maar hoe leuk is dit pak met een stoere veter boot?

FLOWERS WITH AN ATTITUDE

Jouw lange zomer jurk kan nog prima de winter door. Met een grove trui of leren jack. Breng die zwierige evergreen in balans met een stoere boot. Praktisch en helemaal van dit seizoen.

CHECKMATE

Ruiten zijn troef, nog steeds. Ruiten broeken, jurken, blazers en jassen in wame kleur combinaties. Wie durft draagt veschillende ruiten bij elkaar. Onze favoriet is de lange ruiten jas. Mooi met een suède haklaars in warm bruin.